Norsk kylling

Anolytech Norge AS leverer banebrytende desinfeksjonsteknologi til Norsk Kylling AS

Bedre vannkvalitet uten bruk av giftige eller miljøskadelige kjemikalier

 

Anolytech Norge AS er stolt over å kunngjøre at de har startet leveranser av sine avanserte desinfeksjonsmaskiner og løsninger til Norsk Kylling AS, med et spesifikt mål om å oppnå rent og bakteriefritt vann i deres produksjonsfasiliteter. Dette samarbeidet markerer et viktig skritt fremover i den bærekraftige utviklingen av matproduksjon i Norge.

 

Anolytechs teknologi har vist seg å være effektiv i bekjempelsen av biofilm i rørsystemer, et vanlig problem innen matvareproduksjon som fører til vekst av uønskede mikroorganismer. Ved hjelp av Anolytechs maskin og den unike desinfeksjonsløsningen AnoDes, som produseres av kun vann, salt og strøm, er det mulig å få bakteriefritt vann i produksjonsanlegget uten å bruke giftige eller miljøskadelige kjemikalier.

 

Norsk Kylling fremhever at teknologien er fremtidsrettet og bærekraftig, og syns det er veldig positivt at den så langt viser redusert forekomst av biofilm og en generelt høyere vannkvalitet.

 

Løsningen har bidratt til å forenkle rengjøringen, uten å bruke miljøskadelige kjemikalier. Dette har direkte innvirkning på både effektivitet og bærekraft i produksjonen.

 

Norsk Kylling drifter en helintegrert verdikjede for bærekraftig produksjon av kylling. Sammen med 142 bønder i Midt-Norge leverer de sunn og trygg mat av høy kvalitet. I 2022 ble Norsk Kylling den første produsenten i verden til å legge om hele produksjonen etter den internasjonale dyrevelferdsstandarden European Chicken Commitment (ECC). I tillegg til å ta bevisste valg innen dyrevelferd, er selskapet også opptatt av å velge løsninger som reduserer belastningen på miljøet.

 

Anolytechs systemAnolytechs system representerer en vesentlig mer bærekraftig metode for desinfeksjon enn tradisjonelle metoder. Dette er et eksempel på hvordan industrielle aktører kan arbeide sammen mot en mer bærekraftig og effektiv produksjon, og vi er stolte over å sette nye standarder innen industriell bærekraft.

Dela inlägget

Add Your Heading Text Here