overflatedesinfeksjon

Effektiv overflatedesinfeksjon

AnoDes kan tappes på flaske rett fra produksjonsanlegget og brukes til å desinfisere ulike overflater som gulv, vegger, arbeidsflater og løse gjenstander (samt også som alkoholfri hånddesinfeksjon). AnoDes dreper 99,9 % av bakterier og mikroorganismer og er godkjent for overflatedesinfeksjon iht. EN1397.

Forbedret arbeidsmiljø

AnoDes produseres utelukkende av vann, salt og strøm. Det inneholder altså ingen skadelige kjemikalier og bidrar derfor til å forbedre arbeidsmiljøet for medarbeidere som ellers må håndtere desinfeksjonsmidler som krever verneklær og åndedrettsvern. Fordi AnoDes produseres på stedet, har virksomheten alltid tilgang til sin egen desinfeksjon, noe som igjen er pengebesparende da man ikke lenger trenger å kjøpe inn og transportere andre desinfeksjonsmidler

Påføringsmetoder

Ved desinfeksjon av overflater kan påføringen gjøres for hånd med sprayflaske eller høytrykksvasker. Hvis man skal desinfisere hele rom, kan en tåkemaskin som avgir tørrtåke være å anbefale. Tåken med AnoDes sprer seg i rommet og dreper effektivt bakterier og virus på rommets overflater. Anolytech tilbyr en tåkemaskin som er godkjent iht. EN17272 for maskinell automatisert luftbåren romdesinfeksjon.

Doseringsstyrker for AnoDes