Bli Business Partner med Anolytech!

Anolytech samarbeider med et stadig voksende nettverk av partnere for å gi flere mennesker muligheten til å dra nytte av fordelene med miljøvennlig og effektiv desinfeksjon, samt spre kunnskap om teknologien.

Ønsker du å bli en av våre partnere?

Siden 2005 har Anolytech utviklet en bærekraftig og miljøvennlig desinfeksjonsteknologi basert på vann, salt og elektrisitet som gjør desinfeksjon med skadelige kjemikalier unødvendig. Produktet som Anolytechs system produserer er en pH-optimalisert hypoklorsyre, AnoDes, som effektivt dreper bakterier, virus, sporer, mugg og sopp og stopper veksten av biofilm i vannsystemer.

 

AnoDes er EU-sertifisert og brukes til desinfeksjon av drikkevann, prosessvann og romoverflater. AnoDes kan brukes til å sikre eiendommer mot for eksempel Legionella, hvor vi er den ledende leverandøren i Norden. Siden desinfeksjonen er kontinuerlig, er det mulig å senke temperaturen på varmtvannet uten å risikere bakterievekst og dermed spare energi.

 

Anolytech leverer i dag desinfeksjonsløsninger til landbruk, næringsmiddelindustri, hotell og eiendom, samt offentlig sektor og helsevesen i Sverige og Europa.

 

AnoDes produseres på stedet hos kunden i et anlegg leid av Anolytech. Den bærekraftige sirkulære produksjonsprosessen sikrer kundens egen tilførsel av desinfeksjon, samtidig som håndtering av kjemikalier, unødvendig emballasje og transport av farlig gods minimeres.

 

Systemet leveres med en serviceplan som inkluderer installasjon, service, reservedeler og funksjonsgaranti.

 

Har du kunder som trenger vår løsning? Ta gjerne kontakt med oss og vi vil presentere fordelene ved å være en partner til Anolytech og muligheten til å tilby en trygg og effektiv løsning til dine kunder.

 

Sammen kan vi bidra til trygt og sikkert vann, hvor vi hjelper våre kunder med å nå flere av de globale målene i Agenda 2030!

Våre partnere i dag

Ofte Stilte Spørsmål

Å jobbe med Anolytech betyr at du investerer i en fremtidssikker og miljøvennlig desinfeksjonsløsning. I motsetning til andre teknologier som ofte bruker skadelige kjemikalier og genererer usikre biprodukter, bruker Anolytech bare salt, vann og elektrisitet for å produsere et effektivt desinfeksjonsmiddel på stedet. Dette betyr redusert miljøpåvirkning, ingen transport av farlig gods og mindre emballasje.

Vårt system skiller seg ut for sin energieffektivitet, lave driftskostnader og sin evne til effektivt å bekjempe patogener, inkludert Legionella. Uten å påvirke smaken eller lukten av vannet.

Som partner vil du kunne tilby denne løsningen til dine kunder og dermed bli konkurransedyktig i markedet.

Å være partner til Anolytech betyr at du er en del av et samarbeid der kunden tilbys muligheten til å leie Anolytechs desinfeksjonssystem. Vår utleieordning er designet for å være enkel og kostnadseffektiv. I tillegg trenger du som partner ikke å bruke penger eller ta økonomiske risikoer.

Anolytech tilbyr både service og support, slik at systemet alltid fungerer optimalt og at kundene dine er fornøyde. Dette inkluderer installasjon, service og levering av reservedeler.

Anolytechs desinfeksjonssystem tilbyr en bærekraftig og miljøvennlig løsning med raske resultater og lave investeringskostnader.

Ved å bruke AnoDes, vår effektive desinfeksjonsløsning, kan kundene dine:

– Forhindre legionellautbrudd: Kontinuerlig desinfeksjon av vann, som hindrer bakterier i å feste seg i vannsystemet og spre seg, sikrer at kunden får trygt vann.

– Overholde strengere juridiske krav: Med de strengere EU-lovkravene er det nå enda viktigere for eiendomseiere å sikre at vannsystemene deres er fri for legionella. Anolytechs løsning hjelper dem med å oppfylle disse kravene gjennom kontinuerlig desinfeksjon og kvalitetssikring av vann.

– Reduser driftskostnader og transport: Siden AnoDes produseres på stedet med bare salttabletter som ekstern komponent, reduseres antall transporter og behovet for håndtering av kjemikalier og emballasje, noe som bidrar til lavere driftskostnader.

– Gi et trygt miljø: AnoDes er ufarlig for mennesker og påvirker ikke lukten eller smaken av vannet, noe som sikrer et trygt og komfortabelt miljø for både ansatte og kunder.

Kundene dine kan føle seg trygge på at de ikke bare får trygt og rent vann, men også bidrar til en mer bærekraftig fremtid ved å senke temperaturen på varmtvann og spare energi, samt redusere vannforbruket, og dermed støtte de globale målene.

Som partner i Anolytech kan du forvente en rekke fordeler og muligheter. Du blir partner i et voksende selskap som er ledende innen sin nisje med innovative og etterspurte produkter.

Du kan stole på konkurransedyktige marginer og en samarbeidsmodell designet for å fremme langsiktig suksess og lønnsomhet for alle parter.

Hvis du er interessert i å bli partner i Anolytech, kan du forvente et forretningsforhold som er preget av lønnsomhet, enkelhet og glede. Anolytech verdsetter sine partnere og streber etter å tilby best mulig service.

Ved å jobbe med Anolytech får du tilgang til deres innovative løsninger og produkter, samt støtte og opplæring for at du skal lykkes og vokse i markedet.

Kontakt skjema

Christian Lagerblad Kontaktpersonpartnere Sverige

Stefan Eriksson
Kontaktpersonpartnere
Norden

Relevante lenker

Systemet

Desinfeksjonssystemet

Hva er AnoDes

Hva er AnoDes

Bærekraftig

Bærekraftig desinfeksjon

Sertifikater

Våre sertifikater